' at work.

Tjena folk! Nu var semester slut och vi har forsta dagen pa jobbet. Hittills har vi hunnit med lite rundvandring, lunch ..med pinnar! Hah, som vi ar samst pa det. Det hela slutade med att Nancy hamtade skeder at oss, illa. ..och sedan har det pratats en massa om system..

Nu var det slut med kroppsspraket och vi kan numera gora oss forstadda med engelska, toppen! Det tillhorde da inte vardagen under veckan.

arbetsklader har vi ocksa fatt, mina byxor var i storlek XXL xD Hey elefant? konstigt att marken inte vibrerar nar vi kommer gaende..  ^ Har dock inte testan brallorna an, men med tanke pa hur sma kineserna ar sa blir jag ju inte forvanad over storleken.

Aja, det far racka for idag.

/ J

Kommentarer
Postat av: emilia

Hoppas ni har det bra där borta! Hälsa Mickis att INTE ta med sig katt-tassar :( Var försiktiga ;) puss på er <3

2009-10-12 @ 12:55:36
URL: http://emiliaaj.blogg.se/
Postat av: Tessan (kusin vitamin)

Hej Mickis ! Va kul att ni har en blogg man kan läsa . Hoppas ni har det bra i Kina och att det går bra att jobba . :-) Kram från kusin vitamin !

2009-10-12 @ 14:31:09
Postat av: Moster Agneta!

Hej Mickis! hörde att ni har det bra, och att ni är expert på att äta med pinnar nu. hoppas ni har och kommer att må så gott o kul hela tiden. jättekramar från Bomhus

2009-10-13 @ 13:23:12
Postat av: Annika Sjöström

Hej min små juveler!!!

Hör att allt e toppen med er :)) men längtar enormt efter er/jessica. Va skönt att ni börjat jobba då ;)) men ni kommer säkert in i det fort!! kram på er bägge två!! Ha det bäst nu!! puss

2009-10-13 @ 15:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0