' onsdag.

Varför åka till Kina för äventyr när man kan uppleva det här hemma?


Stanna på motorvägen med en rykande buss, inte illa? Lagomt litet vardagsäventyr sådär på morgonkvisten, som gjorde att man missade flera minuter på flexen, ojoj! Här behöver man inte åka till ett främmande land för att det ska hända grejor. ^

Idag är vi endast 6 pers kvar som väntar på avresa och imorgon försvinner 4 till. Folk droppar av lite hit och dit och snart är det bara vi kvar.. Varför går tiden så gryyyymt sakta? 

/J
 

Det närmar sig...

Jaha, första skoldagen för veckan avklarad. Där satt vi som fem ufon på mattelektionen och lyssnade på när Torsten drog igenom en himlans massa tal. Derivatan hit och derivatan dit! Nej, nu vill jag åka. NU NU NU! Vi hade som tanke att ta med oss matteböckerna till Kina, men känslan säger mig att inget kommer att räknas där borta ändå. Dessutom blir det mer över i handbagaget för andra saker (speciellt på vägen hem, har en känsla av att all plats och alla kilon kommer att användas), fiffigt tänkt av mig tycker jag :) Alla andra verkar i alla fall kommit fram säkert, så vi får väl hoppas att vi gör det vi med.

Idag var jag även ner och växlade lite pengar på Forex. Kassörskan varnade mig för falska pengar som kineserna lurar turisterna på. Hmn, känns som om jag kommer hålla i mina slantar riktigt hårt.

Nu väntas mat, sen lite packning, sen sova! Resfebern smyger sig på..

Adios!
/ M


' strålande.

Medan de flesta nu har kommit fram till sina praktikländer är jag fast på tågstationen i uppsala efter att missat tåget, lovely! .. livet är så underbart ibland. Blir en sen sänggång och kommer nog vara lagomt trött i morgon. Kommer det kännas konstigt med tre pers i klassen? tja, jag skulle tro det va! Men lugnt, bara sex dagar kvar och sen är det våran tur, can't wait!

/ J  


9 dagar kvar!

Medan alla av våra vänner är mitt uppe i packningen och har resfeber utav bara satan så har vi 9 dagar kvar. Just nu känns det som en evighet, jag menar vad ska vi göra en hel lång vecka i skolan när alla dragit? Det gäller att ha mycket flexsaldo för nästa vecka helt enkelt.

Jag har kommit fram till att 5 veckor är jättelång tid, kanske alldeles för länge? Mitt största problem är nog hur jag och Karin ska klara oss utan att ta en Kalaha-match. Till och med Törstn frågade idag om vi inte gjorde något annat än spelade det... Haha, ja vad ska man säga?

Nu kallar spanskan. Vill inte ha prov imorgon. Jag är så körd, men vem bryr sig? :)

Ciao!
/M

RSS 2.0